OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.
/_upload/18052015122812_181492450_0000.jpg
/_upload/18052015123114_181492450_0000.jpg
/_upload/18052015122801_181492450_0000.jpg
/_upload/27042015090331_764869861_0000.jpg
/_upload/27042015090428_764869861_0000.jpg
/_upload/12032015133324_199851501_0000.jpg
/_upload/18052015122746_181492450_0000.jpg
/_upload/12032015131321_199851501_0000.jpg
«»

Kundeudtalelser

 

 

Mogens Krogh, adm. direktør Superliga-klubben Vendsyssel FF


”Vi er meget begejstrede over at have vores daglige gang i Idrætscenter Vendsyssel, hvor forholdene er optimale for både spillere og trænere. Vi har alle ingredienserne til at skabe et godt, professionelt træningsmiljø: et stort, flot omklædningsrum, et topmoderne motionscenter, en værelsesfløj til overnattende spillere, haller til indendørstræning, samt græs- og kunstbaner i høj klasse. Vi har nogle af de bedste faciliteter i Danmark hos Idrætscenter Vendsyssel – det siger de nye spillere, der har været på større adresser også. Det allervigtigste i vores dagligdag er dog den varme, vi bliver mødt med af alle de ansatte i centret. Vi føler, at der bliver gjort alt for, at vi skal føle os velkommen og godt tilpas. Vores succes på banen hænger direkte sammen med vores daglige træningsmiljø.”

Poul Rasmussen, foredragsholder Godhavnsdrengene


Poul Rasmussen har anmeldt Idrætscenter Vendsyssel – 5 stjerner 01/06/2017 Vi Godhavnsdrenge var på besøg for at holde foredrag for Handicap Nord. Sikke et arrangement og sikke en modtagelse/service. Både buffet, værelser og betjening var perfekt. Det vil vi leve længe på, TUSIND TAK til alle de glade og dejlige mennesker vi mødte.

Tine, DK


Booking.com 12.10.2015 - 9.2 ud af 10.00 "Meget for pengene - kommer helt sikkert igen:-)" Ren og pænt og dejlige nye værelser og omgivelser. Skønt med gratis fitnessrum, squash mm.

Dorte, Danmark


Booking.com 12.10.2015 - 9,2 ud af 10.00 FABELAGTIGT Super godt personale :-)) Hurtig besked via sms med spørgsmål til ophold. Helt sikker et sted jeg gerne vil anbefale til andre.

John, Danmark


Booking.com 06.08.2016 - 9,6 ud af 10.00 skønne senge lækkert sengetøj... frie omgivelser for alle store og små.

Chanette Holst - formand Dansk Handicap afd. nordvest


Stedet der har det hele - oven i købet tilgængelighed for alle😃👍🏻 At komme i Idrætscenter Vendsyssel er altid positivt. Personalet er yderst professionelt, hjælpende, smilende og altid friske med en sjov kommentar. Og Alex står altid klar til at hjælpe med store som små problemer. I Dansk Handicap Forbund benytter vi Idrætscenteret til alt der bliver holdt af møder, foredrag, arrangementer mm. og vi får altid en flot betjening. Der er ledelinjer ind til centeret for svagtseende og der er teleslynge for hørehæmmede. Vi har i DHF NordVest været en del af tilgængeligheden i centeret, hvor vores tilgængelighedsrådgiver har hjulpet med råd og vejledning, som altid er blevet fulgt til punkt og prikke. Da ICV SleepWell blev bygget var vi således også inde over byggeriet, hvilket nu betyder at der er 2 handicapværelser, hvor der hele vejen igennem er tænkt på de mindste detaljer. Både vores bestyrelse og alle vores medlemmer elsker at komme i Idrætscenteret og nyder den gode hjertevarme stemning, som altid forefindes ved alle de ansatte. Dernæst skal der lyde en stor ros til kokken Morten, som altid serverer det lækreste mad🍴 Jeg vil varmt anbefale Idrætscenter Vendsyssel til alle foreninger, da alle forhold her er i orden. Et helt unikt sted, som bestemt er et besøg værd👍🏻

Våg FK - Norge


VÅG FK G19 - ophold 14/10-16/10 2016 Vi er veldig fornøyd med oppholdet og turen. Flott buss sto klar i Hirtshals fredag kveld som kjørte oss til Vendsyssel Der ble vi tatt i mot av en trivelig ansatt på senteret som tok en rask omvisning av haller, garderober, baner, idrettssenteret og rommene. Vi gikk også gjennom programmet og avtalte måltider. Flotte 5 manns-rom med toalett og dusj, sammen med sengetøy var det med 2 store håndklær til hver mann. God frokost med varme rundstykker og varm mat både til lunsj og kveldsmat. Vi fikk låne lounge-rom til spillermøte, flott rom med TV ++ Fotballkampen mot Hirtshals fikk vi spilt med en trivelig dommer På kveldene fikk guttene låne Squash-haller, treningsrom og håndbollhallene! Hele idrettssenteret er ganske nytt og det var godt tatt vare på! Dette var topp opplegg, her kommer vi gjerne tilbake

Akademiet, Norge


D. 25/8-2016 Akademiet reiste i år på en oppstartsleir til Idrætcenter Vendsyssel. På leiren hadde vi med både første klasse medier og kommunikasjon og toppidrett. På turen jobbet vi mye med det sosiale samspillet i klassen. I tillegg gjennomførte vi fysiske tester på toppidrettselevene og ulike foto og filmoppgaver for medier og kommunikasjon. Idrætcenter Vendsyssel var en meget positiv opplevelse. Alex og hans ansatte var meget serviceinnstilt og ordnet alle små og store utfordringer med profesjonell klasse og med et smil. Beliggenheten var helt perfekt for oss med flotte fasiliteter i et naturskjønt område. Maten, fellesområder og overnatting passet perfekt for en gruppe på vår størrelse, ca 60 stk. Vi hadde en helt topp leir og gleder oss til å komme tilbake.

Tina - Danmark - rejsende med familien


30. juli 2015 Meget for pengene - kommer helt sikkert igen:-) Rent og pænt og dejlige nye værelser og omgivelser. Skønt med gratis fitnessrum, squash mm. Karakter 9,6

Johnny Nygaard Mørup FFI - fodbold


Træningslejre over 2 weekender.

Mejrup Fodbold GU, Casper Daather


Den 15/02/2016 kl. 08.19 skrev "Casper Daather, Holstebro Kommune Hej Alex. Tak for en fantastisk weekend i det nordjyske. Vi er meget imponerede over jeres faciliteter og især jeres høje serviceniveau. Vi endte med at blive 30 overnattende gæster. Vi vil gerne booke den sammen weekend, næste år. Venlig hilsen Casper Daather

Fortitude PM


Fantastiske forhold for klubber og forretningsmøder. Servicen er i top, og personalet er utrolige flinke og hjælpsomme.

Mats Andersson, Ljungskile SK, Sverige


Bäste herr Rasmussen Vil på derra sät rikta ett stort tack till Er för ett fint träningsläger! Pratade precis med några spelare ock ledare i laget, ock de var väldigt nöjda med både anläggning ock mottagagande.

Tom Reidar Haraldsen, Gyor Ungarn


Et fantastisk flott idrettscænter. For oss som er glad i idrett har man alt hva man trenger. Men også for de som ønsker oppleve andre fornøyelser, er det kort vei til Hjørring, Aalborg og Fårup. Personalet er fantastiske og noen super hyggelig mennesker. Værelsene er moderne og fine. Anbefales på det sterkeste.

Ulla, Horsens


“Dejligt imødekommende sted” 5 af 5 stjerner - Anmeldt 24 november 2013 Det er utroligt dejlig sted - med en hjertevarm og godt ophold - fantastisk mad, som var utrolig veltillavet - lige meget om det var til os 17 eller til 100 - var det en buffet der var alt hjertet kunne ønske :) Dejligt værelse - manglede dog shampoo og hårtørrer og en hovedpude der ikke var så "høj", der kunne ligge en tyndere nu der var sengetøj til fem, man kunne måske lave et par lederrum - det er jo mit hjem hele ugen:) - men ellers var det et helt igennem god uge. Personalet var utrolig hjælpsomme og venlige og jeg følte mig hjemme - dejligt med gratis kaffe :) Overnattede November 2013, rejste på forretning

Torsbjerg, Holstebro


“Service og hjælpsomhed” 4 af 5 stjerner Anmeldt 10 marts 2014 Ankom kl. 22.00 og blev budt velkommen af en smilende og engageret medarbejder, der straks foretog indskrivning, åbnede kiosken, så jeg kunne købe lidt spiseligt og gav mig en gratis kande kaffe med ned på værelset. SUPER hjælpsom og super service! Og fint værelse af vandrehjems-standard. Overnattede Marts 2014, rejste på forretning

Harald, Deutchland


19. aug. 2014 - 9,2 - "Gerne wieder" neu, sauber, freundlich, alles bestens

Florence, France


Karakter 8,3 "Hotel bien placé" Au calme, très bien placé pour prendre le ferry à Hirtshals

Tore, Norge


Fabelagtigt - karakter 9,2 - 24/10-2014 Jeg ble tatt godt i mot selv om det var litt kaotisk med masse ungdommer som skule spise akkurat når jeg kom (tror det var et LAN-party der). Jeg fikk også tilbud om å spise, og det var kjempegod mat til en utrolig lav pris!

Maurice, Holland


"Ideale overnachtingslocatie voor Hirtshals." Zeer rustig en ongedwongen. Alles is er en functioneert, omgeving is erg relaxed.

K. K. Damsgaard


“Vandrehjem i hotelkvalitet” 5 af 5 stjerner Anmeldt 2 december 2014 Nyt og indbydende overnatningssted i hjertet af Vendsyssel. Perfekt placering i forhold til motorvej E39. Gode og velindrettede værelser med eget bad og toilet, hvilket uden sammenligning er at foretrække når man overnatter ude. Lækre loungeområder og topmoderne træningsfaciliteter. Servicen er i top - smilende og imødekommende personale og lækker morgenbuffet. Jeg vil til enhver tid benytte mig af dette fantastiske overnatningssted, hvad enten jeg rejser alene eller sammen med familien. Overnattede Februar 2014, rejste med familie

Simone Søderberg, Lyngkatten


Udstiller Supergode facilitet - alt under et tag 21-22/6-2014 Har lige haft fornøjelsen at bruge en weekend i jeres super gode faciliteter i forbindelse med JYRAK's international katteudstilling. Hallerne har god belysning og rigtig godt klima. Jeres service ligger helt i top ! Dejlige værelser og lækkert mad, ja alt under et tag... det kan bare ikke være bedre. :-) Ser frem til at besøge jer igen i 2016 !!

Maria, Firence, Italy


Maria, Firenze, Italien - Familierejsende Dejligt sted i skønne omgivelser” Anmeldt maj 2014 Meget lækkert vandrerhjem med fine værelser og fællesrum. Lækre træningsfaciliteter. Meget imødekommende, smilende og serviceminded personale. Helt sikkert et sted vi ville vælge, hvis vores vej kommer forbi igen :-)

Anonym, Esbjerg


Forretningsrejsende Perfekt for besøg i Nordjylland” 5 af 5 stjerner Anmeldt 27 marts 2014 Dejligt sted på alle måder. Ikke den vilde luksus, men alting er i orden! Super venligt personale, serviceorienteret og engageret. Det er et idrætscenter, så forvent ikke en restaurant, men deres hjemmelavede sandwich er både sund og billig! ICV er perfekt for besøg i Nordjylland! Alt i alt førte en tilfældighed til et godt sted. Jeg kommer igen!

Brian Nielsen, Bramminge -


Rejste med familien “Helheds-oplevelse 2014” 5 af 5 stjerner Anmeldt 1 februar 2014 Super oplevelse i forbindelse med afvikling af Jyske Mesterskaber i indendørs fodbold. Vi har gennem mange år brugt utallige timer i idrætscentre hovedsagelig i Jylland. Vi har aldrig oplevet et så gæstfrit og venligt sted som i dette center. Fine nye værelser. Dejligt morgenbuffet med friske varer, blødkogt æg. Venligt personale, som virkelig har fundet ud af at servicere sine gæster.

Virginia, San Fransisco, USA


Forretningsrejsende 26/10-2013: Hvis du aldrig har været i Vrå, bør du virkelig stoppe her og opleve den folkloristisk lille rolige by, nord for Ålborg. Mit værelse lå ved siden af parkeringspladsen, som var omgivet af træer og buske, alle i fuldt efterårsflor. Det var fantastisk, stille og roligt. Gratis lynhurtigt internet. De har motionscenter, som for dem af os som gerne vil gøre brug af det når vi rejser, virkelig et plus. Hold med Body Bike kunne tilkøbes, og blev afviklet med hyppige mellemrum. Der er ingen restaurant, men der kan købes lettere anretninger. Personalet er utrolige hjælpsomme - fik hjælp både til min computer, telefon o.lign. Samlet set, det er ikke et traditionelt hotel, men personalet, den smukke placering var en velkommen ændring fra "cookie-cutter kæden". Hoteller som jeg normalt anvender i forbindelse med forretningsrejser. Jeg fandt, at efter en lang dag med møder og bilkørsel, at jeg faktisk så frem til at komme tilbage til hotellet og det venlige personale. Jeg vil ABSOLUT bo hos dem igen.

Eveline, Holland


24/9-2013: Fremragende hotel, med rummelige (familie)værelser.

Tsutsmann Vladymyr, Rusland


Forretningsrejsende 23/9-24/10-2013: 10 ud af 10 stjerner ;o)

Adri, Holland


familie med større børn 4/9-2013: 15 min. kørsel fra Løkken Strand, for at få noget dejlig frisk luft efter en lang rejse. 20 min. kørsel til færge til Norge. Flot morgenmadsbuffet. Gratis internetsadgang og fri sport under opholdet.

Henrik, Hundslund


Rejsende med venner 12/8-2013: Helt nybygget lækkert vandrehjem med fladskærm og Playstation3 på alle værelser. Fri adgang til fitnesscenter og gratis WI-FI internet. Serviceminded personale, pæne og rene omgivelser, tæt på gode indkøbsmuligheder. Stor lækker morgenmadsbuffet til få penge samt billig overnatning til få penge.

Lars Meerson Rasmussen tidl. håndbold landsholdsspiller.


Efter at ha været her utallige gange kan jeg kun sige... Idrætscenter Vendsyssel er det bedste og topmoderne trænings sted jeg har været på i DK. Alt er i topklasse, fitness- fede værelser til overnatning - gode haller - mødelokale .. Men ikke mindst er servicen simpelthen unik!!! Man bliver behandlet som en konge og de gør alt for en. Stor tak for alt til Alex -Erik -Morten og resten af teamet. Dette sted er ikke mere end fantastisk.
Idrætscenter Vendsyssel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Telefon: 98 98 15 92
E-mail: info@ic-vendsyssel.dk