OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.
/_upload/18052015122812_181492450_0000.jpg
/_upload/18052015123114_181492450_0000.jpg
/_upload/18052015122801_181492450_0000.jpg
/_upload/27042015090331_764869861_0000.jpg
/_upload/27042015090428_764869861_0000.jpg
/_upload/12032015133324_199851501_0000.jpg
/_upload/18052015122746_181492450_0000.jpg
/_upload/12032015131321_199851501_0000.jpg
«»

Jule menu

 

Ekstravagant julemenu

min. 25 personer - Gælder kun Ekstravagant menu

Buffet

Hjemmelavet skaldyrssalat m/ dressing
Røget dyrekølle serveret m/ æggestand og friske asparges
Gravad laks med fennikelsalat samt sennepsdressing
Røget andebryst med rucola, syltede valnødder og tranebær

 

Hovedret

Rosastegt oksefilet med svampesauce

Kamfilèt af svin, farseret med abrikos, nødder og urter
Stegt and a la orange
Braiserede nøgleben, marineret i julekrydderi

 

Grønkålssalat med æble, dadler og granatæble

Rødkålssalat med appelsin og perlebyg

Bærsalat på en bund af sprød babymix

Hertil tilhørende dressinger


Kartoffeltårne med kraftig glace og karse

Små rustikke kartofler med kørvel
Søde bagte kartofler med timian

 

Dessert

Ris ala mande med hjemmelavet karamelsauce og kirsebærsauce
Æbletærte med kanel og økologisk vanillie is

Udvalg af friske bær

 

Pris pr. kuvert
i alt kr. 295,-

 

 

 

Julebord A - Surprice
Vi overrasker dig og dine gæster med en spændende buffet med et tvist af jul og vinter

 

Lækker forret / forretter 2 - 3 slags kød, forskellige lækre salater med dressing,

spændende tilbehør samt kartoffel / kartofler Dessert (kan være kage, ost, is eller lign.)

 Vi lover dig en unik buffet hvor du ikke bliver skuffet,

men vi forbeholder os ret til at sammensætte menuen.

Du sparer helt op til kr. 99,- pr. kuvert

Ring og forhør nærmere... 

Kr. 229,-

 

Min. 15 personer

 

Grønlangkål

Grønlangkål m/ medisterpølse, hamburgerryg, kogt flæsk,

 sennep, rødbeder og sukker/kanel samt

brunede kartofler

kr. 90,-

 

Min. 15 personer

 

Julebord  B
Marineret sild m/ karrysalat

Rødspættefilet m/
remoulade og citron
Grønlangkål med medisterpølse, hamburgerryg, kogt flæsk
sennep, rødbeder og sukker/kanel samt brunede kartofler
Bagerrugbrød og smør
kr. 135,-

 

Min. 15 personer 


Julebord  C
Marinerede samt kryddersild m/ karrysalat
Rødspættefilet m/ remoulade og citron
Ribbenssteg m/ rødkål
Hjemmelavet ris ala mande m/ kirsebærsauce
Bagerrugbrød og smør 

kr. 135,-

 

Min. 15 personer 

Julebord  D

Marinerede sild m/ karrysalat
½ æg med tomat
Lun leverpostej m/ bacon og champignon
Rødspættefilet m/ remoulade og citron
Grønlangkål m/ medisterpølse, hamburgerryg, kogt flæsk,
 sennep, rødbeder og sukker/kanel samt brunede kartofler
Bagerrugbrød, franskbrød og smør 

kr. 145,-

 

Min. 15 personer 


Julebord  E

Marinerede samt kryddersild m/ karrysalat
Sylte med rødbede og kryddersennep
Grønlangkål m/ medisterpølse, hamburgerryg, kogt flæsk,
 sennep, rødbeder og sukker/kanel samt brunede kartofler
Glaseret herregårdsskinke m/ fræk grøn salat samt dressing
Små frikadeller m/ rødkål
Hjemmelavet ris a la mande m/ kirsebærsauce
Bagerrugbrød, franskbrød og smør 

kr. 170,-

 

Min. 15 personer 


Julebord  F
½ æg med tomat

Marinerede samt kryddersild m/ karrysalat
Rødspættefilet m/ remoulade og citron
Mørbradboeuf m/ champignon ala creme
Grønlangkål m/ medisterpølse, hamburgerryg, kogt flæsk, 
 sennep, rødbeder og sukker/kanel samt brunede kartofler
Hjemmelavet ris a la mande m/ kirsebærsauce
Udvalg af spændende oste, kiks og frugt
Bagerrugbrød, lyst brød og smør 

kr. 180,-

 

 Min. 15 personer 


Julebord  G
Marinerede samt kryddersild m/ karrysalat
Grønlandske rejer m/ mayonnaise og citron

Rødspættefilet m/ remoulade og citron
Grønlangkål m/ medisterpølse, hamburgerryg, kogt flæsk,

sennep, rødbeder samt brunede kartofler
Stuvet hvidkål m/ små frikadeller
Ris a la mande m/ kirsebærsauce

Udvalg af spændende oste, kiks og frugt
m/ kiks og druer
Forskelligt lyst og mørkt brød og smør 

kr. 215,-


Min. 15 personer 


Julebord H
Marinerede sild med karrysalat
Ristede marinerede kammuslinger
på bund sprød salat, rucola, ananas og

citron olie samt persillepesto
Krydderstegt andebryst med ristede mandler
Madeira marinerede culottesteg
med rosmarin og nelliker
Rødvins marinerede svinemørbradboeuf på kalvefond,

ribsgele og masser af fløde
Ovnbagte petit kartofler med timian
Rødkåls salat med pinjekerner,
vendt med koriander, hakkede cashewnødder,

appelsinfilet samt saft, olie og drysset med parmesanflager
Hjemmelavet ris ala mande serveret med kirsebærsauce
Forskelligt lyst og mørkt brød samt smør 
kr. 265,-

Min. 15 personer 

 

Julebord I
Marinerede samt kryddersild m/ karrysalat
Rødspættefilet m/ remoulade og citron
Grønlangkål m/ medisterpølse, hamburgerryg, kogt flæsk,

sennep, rødbeder samt brunede kartofler
Ribbenssteg m/ rødkål og cornichoner
Lun leverpostej m/ bacon og champignon
Mørbradboeuf m/ champignon a la creme

* 2 x Valgfri dessert

Forskelligt spændende lyst og mørkt brød og smør 
kr. 210,-

 

Min. 15 personer 

Julebord  K
Kryddersild, marinerede sild samt
stegte sild med karrysalat
Rødspættefilet m/ remoulade og citron
Marinerede krebsehaler
Andebryst med rødkål
Grønlangkål m/ medisterpølse, hamburgerryg, kogt flæsk, 
 sennep, rødbeder samt brunede kartofler
Ribbenssteg m/ rødkål og surt
Leverpostej m/ bacon og champignon
Mørbradboeuf m/ champignon a la creme
Osteanretning med spændende oste, frugt og kiks
Hjemmelavet ris ala mande m/ kirsebærsauce
Forskelligt spændende lyst og mørkt brød og smør
kr. 240,-

 

 Min. 15 personer 

 

 

Idrætscenter Vendsyssel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Telefon: 98 98 15 92
E-mail: info@ic-vendsyssel.dk