OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.
«
»
hotel_2.jpg
hotel_3.jpg
hotel_3i1.jpg
kurser.jpg
kursus_mad.jpg
lokaler.jpg
morten_mad.jpg

Kurser og konferencer i Idrætscenter Vendsyssel

 

Idrætscenter Vendsyssel i Vrå er et indbydende samlingssted - uanset om man kommer for at dyrke idræt eller ej.

 

Centret har et væld af idrætsfaciliteter men har også rammer til både små og store møder. Der afvikles arrangementer med op til 900 deltagere i hver af de to haller i Vrå, og kursus- og konferenceafdelingen i Idrætscenter Vendsyssel er netop blevet udvidet – bl.a. er kok Morten Villadsen blevet ansat til at sørge for gode, sunde, lækre retter til alle kursus- og konferencegæster og til gæster i huset i øvrigt.

 

Alene i 2017 bød Idrætscenter Vendsyssel velkommen til 16.000 kursister og 8.000 overnattende gæster, og det er både private virksomheder og offentlige myndigheder, som f.eks. Hjørring Kommune, der benytter centrets faciliteter.

 

- Målet er, at de skønne rammer i centret bruges mest muligt i både dag- og aftentimerne. Det giver øget omsætning, og med en øget omsætning kan vi videreudvikle centret i den retning, som vi gerne vil, siger centerchef Alex Rasmussen.

 

Han oplever, at rigtig mange brugere nyder de moderne faciliteter i Vrå - faciliteter, som du ikke finder ret mange andre steder.

 

- Idrætscenter Vendsyssel i Vrå er Nordjyllands mest moderne idrætscenter. Som det eneste idrætskompleks i Hjørring Kommune tilbyder vi aktiviteter i to helt nye idrætshaller. Hallerne overholder de internationale mål, og desuden kan vi, som nogle af de eneste i hele Region Nordjylland, tilbyde vore brugere squash-baner samt en springgrav til gymnaster. De store grønne arealer betyder, at vi kan være vært for arrangementer, som både udnytter de udendørs faciliteter og idrætscentrets mange indendørs muligheder, siger centerchef Alex Rasmussen.

 

Ud over hallerne, der hver kan rumme 900 mennesker, er der i tilknytning til centrets cafeteria et mødelokale til 96 personer. Det kan deles op til to lokaler, men det kan også lægges sammen med cafeteria-delen, så der er plads til 180 personer.

 

I vores dejlige lyse lokaler er der topmodernerne av-udstyr og fri WIFI samt behagelige polstrede stole med armlæn. Desuden er der i forbindelse med foyeren et mindre mødelokale, som kan opdeles til to lokaler til henholdsvis 10 og 15 personer.

 

Idrætscenter Vendsyssel i Vrå er opført i 2007. Centret blev bygget, efter Vrå Hallen brændte i 2006, og ud over hallerne med håndbold-, badminton-, volleyball-, tennis-, basketballbaner,  indendørs fodboldbaner samt gymnastikfaciliteter, råder Idrætscenter Vendsyssel over et supermoderne motionscenter på 350 m2. Her er der mulighed for at træne i nye moderne maskiner indenfor både kredsløb, styrketræning og motion. Der findes løbebånd, motionscykler, romaskine, stepmaskine, crosstrainer, forskellige maskiner til styrketræning og to træningstårne. I umiddelbar tilknytning til motionscentret er der desuden indrettet et spinningrum med 18 nye cykler. Derudover har vi som nogle af de eneste i Nordjylland 2 squashbaner lavet efter internationale mål. Squash er en sportsgren der er ved at vinde utrolig meget frem, da du kan udøver hvornår du har lyst og samtidig får en masse sved på panden.

Idrætscenter Vendsyssel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Telefon: 98 98 15 92
E-mail: info@ic-vendsyssel.dk