OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.

Bestyrelse

 

Allerede mens flammerne stod meterhøjt mod nattehimlen over Vrå Hallen mellem den 13. og den 14. maj 2006, blev de første skridt mod Idrætscenter Vendsyssel taget. Allerede her drøftede formand Torben Fisker, halinspektør Alex Rasmussen og den øvrige bestyrelse, hvordan en ny hal kunne se ud. Hvordan ville fremtidens behov være?

 

- Vi rystede posen, og det var klart fra begyndelsen, at vi ikke ville bygge Vrå Hallen igen, og da vi fire-fem dage efter branden havde møde med forsikringsselskabet, blev vi da også hurtigt enige om, at alt skulle væk, fortæller Torben Fisker og Alex Rasmussen.

 

 

 

 

Centralt mødested

 

Vrå Hallen var et centralt mødested for en bred vifte af brugere, så det var vigtigt for bestyrelsen at holde et fællesmøde ret hurtigt med brugerne for at høre deres ønsker.

 

- Udgangspunktet var: Hvad mangler i kommunen? Og vi kom hurtigt frem til, at der i hvert fald mangler en springgrav, der mangler squashbaner og en dobbelthal. Men hvad ville alle ønskerne koste, hvad kunne vi forvente at få fra forsikringen, og hvor mange penge skulle vi selv ud at skaffe?

 

Det var naturligvis vigtigt at komme til at samarbejde med en entreprenør, der kunne løfte opgaven til den bedste pris. Ved licitationen var det lokale byggefirma Arne Andersen Vrå A/S billigst, og hallens bestyrelse lægger ikke skjul på, at samarbejdet med byggefirmaet Arne Andersen Vrå A/S har været ideelt, og i det daglige har det været en meget stor
fordel, at hovedentreprenøren var lokal. Netop den lokale forankring har været en stor fordel i det daglige samarbejde.

 

 

Overraskelse

 

Til gengæld lægger hverken formand Torben Fisker eller halinspektør Alex Rasmussen skjul på, at ansøgninger til fonde har været en blandet fornøjelse. Specielt er de overrasket over, at Bygge- og Anlægsfonden fejede projektet af bordet med den begrundelse, at det var både traditionelt og uden visioner. Det var simpelthen ikke nyskabende nok, og derfor ville fonden ikke yde tilskud.

Og en tilkendegivelse fra netop Bygge- og Anlægsfonden er helt afgørende for reaktionen fra andre fonde. Et ja fra Bygge- og Anlægsfonden ville i mange tilfælde også udløse et ja fra andre fonde.

 

 

Halvt om halvt

 

Uden tilskud fra de store fonde stod bestyrelsen og manglede 10 mio. kr. for at ønskerne kunne blive opfyldt, men i nøden er det godt at kende sine venner, og man gik ikke forgæves til Sparekassen Vendsyssel, der hurtigt tilkendegav, at pengeinstituttet godt ville være med til en løsning, hvis Hjørring Kommune ville sikre et tilsvarende beløb.

 

Bestyrelsesmedlemmer

 

Torben Fisker
Bestyrelsesformand

Bent Holkenberg
Næstformand

Jette Pedersen
Sekretær

Jette Helmart
Bestyrelsesmedlem

Steffen Dahl
Bestyrelsesmedlem

Flemming Aune
Bestyrelsesmedlem

Per Korneliussen
Bestyrelsesmedlem

Idrætscenter Vendsyssel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Telefon: 98 98 15 92
E-mail: info@ic-vendsyssel.dk