- minimum 15 personer
Hjemmebagt chokoladekagem/ vanilleis, friske frugter og flødeskum |
44,- |
Brownielavet af 58% mørk chokolade, m/vanilleis samt friske bær |
38,- |
PanacottaItaliensk mælkedessert serveret med italienske kirsebær |
38,- |
Frugttærtepyntet m/ flødeskum m/ f.eks. jordbær og brombær, serveret m/ creme fraiche |
39,- |
Grand Marnier ism/ nødder, chokolade og makroner |
39,- |
Crème bruléecreme dessert m/ glaseret karamel på toppen |
38,- |
Tiramisum/ italiensk flødeost, sprød bund og cacaodrys |
39,- |
ChokoladeDrøn Bund af tung chokolade, hindbærmousse, mørk kiksemasse, samt friske bær |
42,- |
Daim is på nøddebundserveret med et udvalg af forskellige bær |
48,- |
Frugttærte m/ kransekagekant på mazarinkagebundm/ frugt og gelé, serveret m/ creme fraiche |
42,- |
Osteanretningm/ 4 forskellige oste m/ kiks, druer og brød |
56,- |
Frisk frugtsalat i sukkerlageserveret m/ råcreme |
55,- |
Æblecrumble serveret med vanille is og friske bær |
42,- |
Hjemmebagt nøddekurvserveret m/ coulis, 2 slags is og årstidens eksotiske frugter |
58,- |
Hjemmelavet Isrouladem/ farvet marcipan, chokolade og nødder, serveret med eksotiske frugter |
59,- |
Marcipan istrekantet is m/ stykker af marcipan og chokolade, serveret med eksotiske frugter |
58,- |
Frisk halv ananasm/ frisk frugtsalat i sukkerlage, serveret med råcreme tilsmagt m/ Cointreau |
58,- |
Stor dessertkagebuffet3 slags kage serveret med is eller islagkage og store frugtfade Min. 50 kuverter
|
69,- |
Ris a la mande m/kirsebærsovs
|
39,- |
Kransekage |
|
Nøddehorn |
21,- |
Forskellige petitfours4 stk. pr. person |
25,- |