Forside

 

 

 

Rejser og træningslejr

- Hold fokus på træning og kampe

Uanset om I vil på træningslejr her i ICV, et andet sted i Danmark eller i udlandet, står vi klar til at planlægge turen fra start til slut. 

Vi klarer alt det praktiske for jer, så alt I skal tænke på er jeres træning.

 

Træningslejr i ICV

Når I rejser på træningslejr i ICV, møder I et professionelt og fleksibelt personale, som yder en service i topklasse. Derudover får I:

  • 2 store haller
  • 2 græsbaner
  • 2 kunstgræsbaner
  • Multihal og multibane
  • Hotelværelser med eget bad og toilet
  • Springhal med moderne faciliteter og højt til loftet

 I får også fri adgang til vores fitnesscenter og squashbane. 

 

Værelserne

Bo op til 4-5 personer i vores værelser, som alle er med eget bad og toilet. Der er senge med topmadrasser, som giver garanti for god restitution.

 

Maden

God kost er væsentlig for en optimal træning. Vores dygtige køkkenpersonale laver kvalitetsmad, så energidepoterne altid er fyldt op.

 

Vores rejsebureau

ICV Add Travel er vores eget rejsebureau med tidligere håndboldliga træner Thomas Hørlyk i spidsen. Thomas's indsigt i den professionelle sportsverden giver ham en særlig indgang til at planlægge den ideelle træningslejr for jer.

  

Hvor end i verden, I ønsker at rejse på træningslejr, kan ICV Add Travel hjælpe jer med alt fra transport og ophold til at arrangere kampe mm. 

 

Læs mere om dine muligheder for træningslejr her

Rejsegaranti

ICV Add Travel er medlem af rejsegarantifonden.Derfor er I altid dækket ind, når I bestiller rejser hos os.

 

 

 

Nogle gange er den bedste løsning for jer, at vi arbejder sammen med andre rejsearrangører. Når det er tilfældet, vil det fremgå tydeligt, og I vil være dækket af deres rejsegaranti.

 

Kontakt vores rejseagentur

Klar til at booke en træningslejr? eller har du spørgsmål ?

 

Ring på 31 99 99 00 eller skriv til info@icv-addtravel.dk

 

 

Kundeudtalelser

- Vi samler på glade gæster

 

WANG Topidrett

Jernløse blodklub

  Jeg vil først trekke fram fleksibiliteten Thomas og ICV Add Travel har vist som turoperatør; alltid løsningsorientert med godt humør og forståelse for våre ønsker og krav. Her merker vi at Thomas har bakgrunn fra treneryrket og er kjapt oppe med alternative tiltak.

 

Jeg synes også ICV Add Travel har vært meget konkurransedyktig på pris. Vi føler vi har fått mye igjen for pengene både med tanke på mat/kosthold/losji og ikke minst gode treningsfasiliteter.

 

Ved små utfordringer/avlysninger har Thomas alltid fikset kjapt opp og fikset alt fra ny motstand eller nytt styrke/treningslokale.

 

Jeg kan anbefale ICV Add travel på det sterkeste, dyktige folk som ønsker å lage et best mulig opplegg for oss som reiser på treningsleir.

   Vi havde en rigtig god træningslejr for vores U14 og U15 drenge i Malaga, hvor alt kørte efter planen og hvor alle tider og aftaler blev overholdt af ICV Add Travel.

 

Vi var 44 mennesker afsted og vi var på intet tidspunkt i tvivl om, hvad der skulle foregå. Vi trænede 1-2 gange om dagen og der var også tid til en tur til Malaga, hvor vi blandt andet så La Rosaleda og var på shoppingtur i byen. 

 

Hele programmet blev lagt i samarbejde med Thomas og han var selv dernede de første dage, for at sørge for det hele var, som det skulle være. 

 

Hvis vi skal afsted på tur igen vil jeg helt klart kontakte ICV Add Travel for at få et tilbud.

Vendsyssel FF

Elitesport Vendsyssel

  I vinteropstarten frem mod vores vigtige forårssæson 2019 var vi på træningslejr i Belek, Tyrkiet arrangeret af ICV Add Travel.

Det var en super tur og alt var velarrangeret og planlagt på forhånd.

 

De ændringer/udfordringer, som - når man rejser til Tyrkiet - altid opstår, løste Thomas og hans lokale samarbejdspartner hurtigt og problemfrit undervejs, så vi kunne holde 100% fokus på at træne, spille kampe, restituere og generelt nyde de lækre faciliterer på hotellet.  

 

Vi kan varmt anbefale ICV Add Travel som rejsepartner og vil helt sikkert benytte dem igen næste gang, vi skal på træningslejr.

   For Elitesport Vendsyssel er de fysiske rammer en grundsten i bestræbelserne på at opfylde vores vision.

Rammerne omkring holdet er med til, at spillerne og landsdelens talenter får optimale muligheder for at udvikle sig som mennesker og håndboldspillere.

 

I Idrætscenter Vendsyssel har vi fundet perfekte rammer samtidig med, at vi er blevet budt velkomne med åbne arme. Vi har mærket at Idrætscenter Vendsyssel og direktør Alex Rasmussen på alle måder er interesseret i at integrere os som en fast del af familien