Forside

 

 

Persondatapolitik

 - ved booking af ophold

Vi indsamler og behandler oplysninger om navn, adresse, mailadresse og telefonnummer, når du booker ophold hos os ved telefonisk henvendelse, mail eller online booking. I begrænsede tilfælde behandler vi også oplysninger om vores gæsters særlige behov eller ønsker i forbindelse med et ophold, herunder gæstens helbred, behov for handicapvenlige faciliteter, allergier mv. Vi benytter desuden oplysning om dit navn og mailadresse til evt. at udsende spørgeskema for at indsamle viden om din tilfredshed efter et ophold.

 

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi har truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

 

Dine personoplysninger videregives ikke, medmindre du forinden har givet specifikt samtykke hertil, eller vi har et kontraktuelt grundlag med dig for at videregive disse.

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom bør ske på mail booking@ic-vendsyssel.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.