Forside

 

 

 

Om os

- vi  vil bidrage til "det gode liv" og "det gode samfund" ved at være kraftcentrum for idræts-, fritids- og kultur aktiviteter i Nordjylland for alle aldre og ambitioner.

Vi skaber oplevelser

Sport, sundhed, kultur, events, kursusaktiviteter – vores hus har så mange oplevelser at tilbyde. Vi tror på, at succes smitter. Derfor samarbejder vi gerne med foreninger, erhvervsliv, kulturlivet mm om at skabe succesfulde oplevelser.

 

Vi viser engagement

Engagement, ansvarlighed og fleksibilitet er en del af vores DNA. Med et smil på læben gør vi altid vores bedste for at imødese og indfri brugernes forventninger. ”Det finder vi en løsning på” er vores indstilling til alle udfordringer.

 

Vi dyrker mangfoldighed

Vi har plads til alle, såvel bredde som elite, uanset alder og overbevisning og bekæmper ensomhed med fællesskab. Alle har ret til at være en del af fællesskabet i ICV.

 

Vores sociale ansvar

Vrå skal være et godt sted at leve, og det er ICV medansvarlig i.

Vi vil styrke rammerne for foreningerne med vægt på det sociale fællesskab og sundhed. 

 

Det gør vi ved at tilbyde tidssvarende og efterspurgte faciliteter og aktiviteter for borgerne i Vrå på tværs af alder, ambitioner og med plads til talentudvikling.

 

Vi skal hjælpe med at skabe en helhedsorienteret opvækst for børn og unge i Vrå ved at samarbejde med lokale uddannelsesinstitutioner og dagtilbud.

 

Vi samarbejder med byrådet, erhvervslivet, offentlige myndigheder, uddannelsesinstitutioner, faglige og idrætslige organisationer og turistforeninger for at fremme fritids- og sundhedskulturen i Hjørring Kommune.

 

Vores økonomiske ansvar

På et økonomisk forsvarligt niveau driver vi anlæg til brug for sport, fitness og kulturelle arrangementer, der tiltrækker gæster og udøvere fra ind- og udland. Vi driver også servicefaciliteter i tilknytning hertil fx café, kursusfaciliteter og hotel. 

Mød vores medarbejdere

 

Mød os

Møde vores bestyrelse

 

Vores bestyrelse

Idrætscenter Vendsyssel dronefoto 

Historien om hallen, der fik vokseværk