Hjemmebagt chokoladekage
DKK 48
|
m/ vanilleis, friske frugte & flødeskum |
|
|
Brownie
DKK 42
|
lavet af 58 % mørk chokolade, m/ vanilleis & friske bær |
|
|
Panacotta
DKK 42
|
italiensk mælkedessert m/ italienske kirsebær |
|
|
Frugttærte
DKK 48
|
pyntet m/ flødeskum og fx jordbær og brombær, serveres m/ creme fraiche |
|
|
Grand Marnier is
DKK 42
|
m/ nødder, chokolade & makroner |
|
|
Créme Brulée
DKK 42
|
m/ glaseret karamel på toppen |
|
|
Tiramisu
DKK 42
|
m/ italiensk flødeost, sprød bund & kakaodrys |
|
|
ChokoladeDrøn
DKK 56
|
på bund af tung chokolade, hindbærmousse, mørk kiksemasse & friske bær |
|
|
Daim is på nøddebund
DKK 52
|
m/ et udvalg af forskellige bær |
|
|
Frugttærte m/ kransekagekant
DKK 48
|
på mazarinkagebund m/ frugt & gelé samt creme fraiche |
|
|
Osteanretning
DKK 60
|
4 forskellige oste m/ druer, kiks og brød |
|
|
Frisk frugtsalat i sukkerlage
DKK 60
|
m/ råcreme |
|
|
Æblecrumble
DKK 46
|
m/ vanilleis og friske bær |
|
|
Nøddekurv
DKK 62
|
m/ coulis, 2 slags is & årstidens eksotiske frugte |
|
|
Is-roulade
DKK 66
|
m/ farvet marcipan, chokolade & nødder, serveret m/ eksotiske frugter |
|
|
Marcipan is
DKK 62
|
trekantet is m/ stykker af marcipan & chokolade, serveret m/ eksotiske frugter |
|
|
Frisk halv ananas
DKK 62
|
m/ frugtsalat i sukkerlage, serveret m/ råcreme tilsmagt m/ cointreau |
|
|
Stor dessertkagebuffet
DKK 85 (minimum 50 kuverter)
|
3 slags kage m/ is eller islagkage & store frugtfade |
|
|
Ris a la mande
DKK 30
|
m/ kirsebærsovs |
|
|
Nøddehorn
DKK 25
|
|
|
|
Forskellige petitfours
DKK 60 (4 stk pr. person)
|
|
|
|