Forside

Mad ud af huset

- med smagsoplevelsen i fokus

 

Du kan trygt overlade festens madoplevelse i vores hænder. Måske har du allerede den ideelle lokation på plads, og nu mangler du blot det sidste – maden!
Det er her, ICV træder ind i billedet. Vi har mange års erfaring med at levere lækker og velsmagende mad til alle slags begivenheder.

Maden

Sammensæt selv menuen ud fra vores menukort eller vælg en af de lækre buffeter, vi allerede har sammensat. Og glem ikke, vi tilbyder også brunch!

 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer, og vores erfarne køkken har mange års erfaring i at skabe smagsfuld og lækkert mad til enhver lejlighed.

 

Har du eller dine gæster fødevareallergier, intolerancer eller foretrækker en vegetarisk menu?  Giv os besked, og så sørger vi selvfølgelig for et lækkert måltid, der tager hensyn til jeres behov.

 

Se alle vores menuer og buffeter her

 

Bestilling

Bestil i god tid og senest 7 dage før det ønskede leveringstidspunkt. Jo tidligere du bestiller, desto større er chancen for, at vi ikke er fuldbooket allerede.

 

Kontakt

Kontakt os på telefon 9898 1592 eller send en e-mail til morten@ic-vendsyssel.dk, hvis du har spørgsmål eller er klar til at bestille.

 

Ændringer & afbestilling

Vi indkøber råvarer så tæt på leveringstidspunktet som muligt,så du kan nyde dem helt friske. Ændringer i antallet af kurver kan derfor foretages helt op til 3 dage før leveringen.

 

Hvis festen bliver aflyst, bedes du annullere din bestilling senest 7 dage før levering. Ved afbestilling herefter vil der påløbe et gebyr på 10 % af det samlede beløb, dog minimum 1.000 DKK.

 

Service & emballage

Når du bestiller mad ud af huset, sørger vi naturligvis for fade, skåle og andet nødvendigt til servering. 

Returnér venligst servicen i den kommende uge efter festen, og husk at rengøre det hele, så undgår du rengøringsgebyret på 250 DKK.

 

Book vores erfarne medarbejdere

Nyd selskabet med dine gæster uden bekymringer ved at leje vores kokke, service- eller køkkenpersonale.

Vores personale er tilgængeligt til leje i minimum 3 timer til følgende satser:

  • Kok 375 DKK pr. time
  • Køkken- eller servicepersonale 275 DKK pr. time   

Lån en køletrailer

Vi stiller gerne en køletrailer til rådighed uden beregning, når dit arrangement omfatter over 100 personer eller hvis du vælger at leje vores køkkenpersonale.

Køletraileren er udstyret med en køling på 5 grader, hvilket sikrer, at maden opbevares korrekt før, under og efter serveringen.

 

Få maden bragt direkte til døren

Vi leverer glædeligt maden til dig, så længe du husker at afgive din bestilling i god tid.

 

Leveringsprisen starter fra 200 DKK.

 

Vi vil sammen aftale tidspunktet for levering, og vi garanterer, at leveringen finder sted inden for +/- 15 minutter af det aftalte tidspunkt.

De varme retter leveres i termokasser, hvilket giver dig mulighed for at anrette dem på fade efter eget ønske.

De kolde retter bliver præsenteret på fade og i skåle, klar til at blive serveret direkte ved bordet.

 

Nyd maden, mens den er nytilberedt

Start på maden senest 3 timer efter, I har hentet den eller fået den leveret. På den måde følger I Fødevarestyrelsens retningslinjer for opbevaring af kølekrævende fødevarer.