Forside

 

 

 

Sport

- Breddeidræt og elitesport

Centrum for idrætscenteret er sporten og foreningerne, og vi strækker os langt for at hjælpe kunder og samarbejdspartnere. 

 

Derfor har vi bla. ansat en foreningskonsulent, der fungerer som bindeled mellem centeret og vores foreninger. Konsulenten hjælper med en bred vifte af opgaver, der alle sammen skal hjæpe foreningslivet til at trives og vokse.  

 

Sundhed er mere end "bare" idræt. Det er også gode kostvaner, og i vores køkken går vi ikke på kompromis med kvaliteten af råvarerne. Vi tilbyder også altid et sundt alternativ til den sultne gæst eller sportsudøver. 

Sportscaféen er åben dagligt fra kl. 17-22, eller i forbindelse med sportsarrangementer i Idrætscentret eller på stadion, hvor vi bl.a. byder på gratis kaffe til vores gæster.

 

I foyeren findes desuden automater med snacks og drikkevarer.

 

 

 

Elitesport Vendsyssel logo

 

Elitesport Vendsyssel

Vendsyssel FF logo

 

Vendsyssel FF

Foreningernes træningstider

 

Træningstider

 

 

Det sker...

- kom og bak op om idrætslivet i ICV

22. januar kl. 14.30, hal 1: 1. divisionskamp herre håndbold - Kom med til et brag af en håndboldkamp, når vores hjemmeholde Elitesport Vendsyssel tørner sammen med Odder Håndbold. De to hold ligger helt tæt i tabellen, og ESV har den grad brug for jeres opbakning på dagen!

Køb billetter til kampen her

 23. januar kl. 9.00 - 14.30, hal 1:  Hjemmestævne - En hel dag med håndbold. Kom i hallen og hep, når hele 6 VBI håndboldhold spiller kampe på hjemmebane. Vi starter med U11 pigerne, som møder Aalborg KFUM kl. 9.00 og slutter kl. 13.30 med Serie 2 herrer, som skal op mod Brønderslev IF. Vi ses!   
  
  
  
  

 

Klubber og foreninger

 

Idrætscenter Vendsyssel samarbejder med mange af lokalområdets foreninger. Ønsker du oplysninger om den enkelte forening - se i oversigten.

 

›  FOF Nordvest-Vendsyssel

›  Lions Club Vrå

›  Pensionistforeningen for Vrå og omegn

›  SOS - Sjov & samvær

›  VBI Hovedafdeling

›  VBI Håndboldafdeling

›  VBI Fodboldafdeling

›  Vrå Badminton Klub

›  Vrå Beboer- og Erhvervsforening

›  Vrå Gymnastikforening

›  Vrå Motionscykel klub

›  Vrå Tennisklub

›  Vrå Volleyballklub