Forside
 

 

Elitesport Vendsyssel

- med fast træningsbase i ICV

 

Perfekte rammer for elitesport finder du i Idrætscenter Vendsyssel. Derfor har Vendsyssels bedste håndboldhold, Elitesport Vendsyssel, også fast træningsbase i idrætscenteret. Hjemmebanekampe spilles dels i ICV og dels i Hjørring og Frederikshavn. 

 

Administrationen i Elitesport Vendsyssel har også til huse i vores nye flotte kontorer og har dermed sin daglige gang i huset.

Holdene

Elitesport Vendsyssel er repræsenteret med 3 hold:

 

 

 

Kom til håndboldfest i hallen

Vær med, når Elitesport Vendsyssel spiller sine kampe her i ICV. Du er garanteret god håndbold og god stemning.

 

Husk der er gratis adgang til kampene.

 

 

 

 

 

 

Claus Fonseca

Bestyrelsesformand, Elitesport Vendstssel

 

  For Elitesport Vendsyssel er de fysiske rammer en grundsten i bestræbelserne på at opfylde vores vision. Rammerne omkring holdet er med til, at spillerne og landsdelens talenter får optimale muligheder for at udvikle sig som mennesker og håndboldspillere. I Idrætscenter Vendsyssel har vi fundet perfekte rammer samtidig med, at vi er blevet budt velkomne med åbne arme. Vi har mærket at Idrætscenter Vendsyssel og direktør Alex Rasmussen på alle måder er interesseret i at integrere os som en fast del af familien.

Jonas Aaen

Cheftræner, Elitesport Vendsyssel

 

   Vi er i Elitesport Vendsyssel begejstret for at have flyttet vores dagligdag til Idrætscenter Vendsyssel.

Forholdene er topmoderne, 2 gode haller med lækkert og rent trægulv, motionscenter forbeholdt spillere, lækre omklædningsrum og ikke mindst vores egen lounge, hvor vi kan se video og have vores eget opholdssted. Forhold som er med til at forbedre træningskulturen.

 

ICV gør også meget for at vores sponsorer og tilskuere får en god oplevelse ved hjemmekampe. De er med på alle ideer til opsætning af reklamer mm. Således vores sponsere fremhæves mest muligt. Samtidig serveres der altid lækker mad til vores sponsorer og til diverse arrangementer.   

 

I dagligdagen bliver man altid mødt at positive medarbejdere, som er lyttende, hjælpsomme og forstående overfor vores ønsker og behov. Der bliver gjort rigtigt meget for, at man føler sig velkommen og ICV vil os det bedste. Ingen tvivl om at ICV har andel i vores fornuftige start på sæsonen.  

 

 

 

Læs mere om Elitesport Vendsyssel