OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.

Elitesport Vendsyssel flytter ind i Idrætscenter Vendsyssel - Læs hele nyheden her

 

Vendsyssels bedste herrehåndbold bliver en del af det hastigt voksende idrætsmiljø i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.

 

Elitesport Vendsyssel følger dermed eksemplet fra den professionelle fodboldklub Vendsyssel FF og får faciliteter til træning og administration for både 1. divisionsholdet, 3. divisionsholdet og det kommende U19-hold i det stadigt ekspanderende Idrætscenter Vendsyssel.

 

Også Elitesport Vendsyssels hjemmekampe vil i den kommende sæson blive spillet i Vrå, hvor opvisningshallen har plads til 500 tilskuere. Arena Nord i Frederikshavn og Park Vendia i Hjørring vil dog fortsat være ramme om særlige kampe og netværksarrangementer.

 

Bestyrelsesformand Claus Fonseca siger om Elitesport Vendsyssels nye base:

”For Elitesport Vendsyssel er de fysiske rammer en grundsten i bestræbelserne på at opfylde vores vision. Rammerne omkring holdet er med til, at spillerne og landsdelens talenter får optimale muligheder for at udvikle sig som mennesker og håndboldspillere. I Idrætscenter Vendsyssel har vi fundet perfekte rammer samtidig med, at vi er blevet budt velkommen med åbne arme. Vi har mærket, at Idrætscenter Vendsyssel og direktør Alex Rasmussen på alle måder er interesseret i at integrere os som en fast del af familien, som han selv udtaler det.”

 

Flytningen af Elitesport Vendsyssels base er sket i forståelse med Hjørring Kommune.

 

Borgmester Arne Boelt har denne kommentar:

“Det er glædeligt, at Elitesport Vendsyssel og Idrætscenter Vendsyssel har fundet sammen om en optimal udnyttelse af de fantastiske faciliteter i Vrå. Vi har behov for “fyrtårne” i Hjørring kommune på idrætsområdet. De styrker vores tro på, at vi kan udrette noget stort, hvis vi står sammen. Jeg håber og tror på, at dette projekt kan styrke bosætning i Vrå og i kommunen i det hele taget.”

 

Centerdirektør Alex Rasmussen glæder sig til at få Elitesport Vendsyssel til Vrå.

”Vi arbejder til stadighed på at udvikle Idrætscenter Vendsyssel som et fyrtårn for aktiviteter i Vrå og i Hjørring Kommune i det hele taget. Vi håber og tror på, at Elitesport Vendsyssel og Vendsyssel FF i de perfekte rammer, vi kan tilbyde, kan udvikle en frugtbar synergi for centret og for byen.”

 

Idrætscenter Vendsyssel har med den seneste udvidelse, som er ved at være afsluttet, 10.000 kvm under tag. Centret omfatter tre haller, sale til motion og styrketræning, kontorer, konferencelokaler, hotel med 32 værelser, køkkener samt udendørs baner (græs og kunst).

 

I det nye domicil vil Elitesport Vendsyssel ikke blot få faciliteter til træning og kampe, men også til administration og sponsor-aktiviteter.

 

Idrætscenter Vendsyssel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Telefon: 98 98 15 92
E-mail: info@ic-vendsyssel.dk