Julebord A
DKK 130 (minimum 10 kuverter)
|
Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat
Grønlangkål med medisterpølse, hamburgerryg, sennep, rødbeder og sukker/kanel, serveret med brunede kartofler
Brød og smør
|
|
|
Julebord B
DKK 180 (minimum 10 kuverter)
|
Tartelet med høns i asparges Rødspættefilet med remoulade og citron Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål Lun leverpostej med champignon og bacon Mørbradbøf med champignon à la creme Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat
Forskelligt spændende lyst og mørkt brød samt smør
Hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce
|
|
|
Julebord C
DKK 240 ved 1 hovedret DKK 260 ved 2 hovedretter DKK 280 ved 3 hovedretter
(minimum 15 kuverter)
|
Sild med løg og kapers Ålerøget sild med rødløg Æg med rejer Gravad laks med dip Røget andebryst
Hovedret – vælg imellem:
- Frikadeller med stuvet hvidkål
- Ribbensteg med rødkål
- Grønkål med brunede kartofler og medister
- Tartelet med høns i asparges
- Kalvefilet med vintergrønt
Grønkålssalat Årstidens salat Udvalg af brød
Gammelknas og brie med frugt og kiks
Risalamande med kirsebærsauce |
|
|
Julebord D
DKK 250 (minimum 15 kuverter)
|
Ribbensteg med rødkål og surt Leverpostej med bacon og champignon Rødspættefilet med remoulade og citron Mørbradbøf med champignon à la creme Kryddersild, marinerede sild og stegte sild med karrysalat Grønlangkål med medisterpølse, hamburgerryg, sennep, rødbeder samt brunede kartofler
Forskelligt lyst og mørkt brød samt smør
Hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce Osteanretning med udvalgte oste, frugt og kiks
|
|
|
Julebord E - Surprice - Du sparer helt op til 99,- pr kurvert !
DKK 275 (minimum 15 kuverter)
|
Vi overrasker dig med en spændende buffet med et strejf af jul og vinter.
Buffeten byder på lækre forretter, 2-3 slags kød, friske salater med dressing, spændende tilbehør, kartofler – og selvfølgelig en skøn dessert!
Vi lover dig en unik oplevelse, hvor du ikke bliver skuffet. Menuen sammensætter vi, så du blot kan læne dig tilbage og glæde dig.
Ring og hør nærmere på 98 98 15 92
|
|
|
Julebord F
DKK 270 (minimum 15 kuverter)
|
Marinerede sild med karrysalat Ovnbagte petitkartofler med timian Krydderstegt andebryst med ristede mandler Madeira-marineret culottesteg med rosmarin og nelliker Rødvinsmarineret svinemørbradbøf på kalvefond med ribsgele og masser af fløde Rødkålssalat med pinjekerner, frisk koriander, hakkede cashewnødder, appelsinfileter og -saft, vendt i olie og drysset med parmesanflager
Forskelligt lyst og mørkt brød samt smør
Hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce
|
|
|
Ekstravagant julemenu
DKK 320 (minimum 25 kuverter)
|
Hjemmelavet skaldyrssalat med dressing Gravad laks med fennikelsalat og sennepsdressing Røget dyrekølle med æggestand og friske asparges
Stegt and à l’orange Rosastegt oksefilet med svampesauce Kamfilet af svin farseret med abrikos, nødder og urter
Søde bagte kartofler med timian Små rustikke kartofler med kørvel Kartoffeltårne med kraftig glace og karse
Udvalg af friske bær Æbletærte med kanel og økologisk vaniljeis Risalamande med karamelsauce og kirsebærsauce
|
|
|
Tilkøb til alle buffeter
Alle priser er pr. kuvert (minimum 6 kuverter)
|
Kogt flæsk |
DKK 15 |
1/2 æg & tomat |
DKK 15 |
Stuvede hvidkål |
DKK 15 |
Sylte m/ tilbehør |
DKK 20 |
Lune hjemmelavede frikadeller |
DKK 20 |
Rødspættefilet m/ remoulade & citron |
DKK 20 |
Stegte sild m/ løg, kapers & karrysalat |
DKK 15 |
Kryddersild m/ løg, kapers & karrysalat |
DKK 15 |
Lun ribbensteg m/ hjemmelavet rødkål |
DKK 20 |
Tartelletter med høns i asaprges |
DKK 25 |
Lun leverpostej m/ champignon & bacon |
DKK 20 |
Mørbradboeuf m/ champginon ala creme & surt |
DKK 25 |
Grønlangkål m/ medisterpølse, hamburgerryg, sennep, rødbeder &
sukker/kanel samt brunede kartofler
|
DKK 55 |
|
|
Hjemmelavet risalamande m/ kirsebærsauce |
DKK 30 |
Brieost m/ kiks & druer |
DKK 20 |
|