Forside

 

Kontaktinformation til SOS - Sjov & Samvær

 

SOS er et stort hold motionister m/k, der hver tirsdag kl. 9.30 i perioden fra primo september til ultimo april mødes til motion og hyggeligt samvær i Idrætscenter Vendsyssel.

 

Der er plads til alle - uanset alder, helbred og konditionsniveau.

 

Motionen er udformet og tilrettelagt således, at deltagerne selv kan tilpasse sværhedsgrad og intensitet efter egne fysiske forudsætninger, og der afsluttes altid med lettere udstrækning og afslapning.

 

Kl. 10.30 samles vi i Idrætscentrets cafeteria til pause og hyggeligt samvær, og der er mulighed for at købe en kop kaffe / te med hjemmebagt brød. Lungerne får også lidt gymnastik, da der hver gang synges en fællessang, ligesom der er afsat lidt tid til et par ord fra bestyrelsen om, hvad der rører sig i SOS-regi.  

 

Efter kaffepausen er der mulighed for at fortsætte med bl.a. badminton i hallen, eller man kan benytte Idrætscentrets motionscenter. Her vil der være instruktører fra SOS til stede, hvis der ønskes vejledning i brug af maskinerne. Brug af motionscenter er indeholdt i kontingentet.

Al træning slutter kl. 11.30 – efter to sjove og aktive timer sammen med en masse dejlige mennesker.

 

Tilmelding

Mød op på dagen, og henvend dig til en instruktør. Prisen er 15 kr. pr. gang, og man kan tilkøbe kaffe og hjemmebagt brød for kun 10 kr.

 

Sidste træning i denne sæson er den 30. april 2024. 

 

Vil du vide mere? - Kontakt..

 

Forkvinde Lene Christensen, telefon; 3012 4218

 

Kasserer Bente Nielsen, tlf. 6176 4972